Zoek je een  inspirende impulsvoor je bedrijf?

Tijdens een zinderende workshop van maar twee uur halen wij alles uit de kast om je werknemers een ware Power Boost te geven:

  • Out of the box denken en doen
  • In beweging komen
  • Eigen kracht ervaren
  • Nieuw perspectief, meer energie
  • Vaarwel comfortzone

Een goed begin is het halve werk
Begin de werkweek met verse energie.

Week doorzagen
Doorbreek de sleur op kantoor en zaag de week doormidden.

Week afsluiten
Een vrijdagmiddagborrel is natuurlijk gezellig, maar de werkweek afsluiten met een korte en inspirerende workshop is weer eens wat anders.

Trakteer je bedrijf, afdeling of team op onze Business Boost. Wij komen gewoon langs op de werkvloer voor een onvergetelijke ervaring.

 


 

Kies een  thema

Verleg je grenzen – Tijdens deze mini boost gaan we grenzen verleggen door het breken van plankjes met de blote hand. Wat onmogelijk lijkt blijkt toch mogelijk en dat schept een krachtig anker.

Willen is Winnen – Waar een wil is, is een weg. Laat je niet tegenhouden door obstakels of tegenslag, maar focus op wat je wilt bereiken.

Success Mindset – Een uitdagende workshop met krachtige resultaten. Programmeer je mindset op het behalen van succes door het inzetten van een workshop pijlen breken. Je leert twijfel om te zetten in daadkracht.

Teamwork – Samenwerken gaat alleen goed als iedereen op één lijn zit. Dat betekent contact maken en in verbinding gaan. In koppels gaan we ijzeren buizen ombuigen en ervaren wat écht teamwork is.

Get Energized – Lang vergaderen is vermoeiend. Even opladen met een energy boost voor een helder hoofd en gevitaliseerd lichaam leidt tot betere resultaten. Deze workshop wordt volledig op maat gemaakt naar aanleiding van jullie wensen.

 

Sign up for more magic. Your inbox will thank you.

Naam

Email